birthdays, parties

Yesterday, I escaped for a moment, skipping the second day of Kulttuurintutkimuksen Päivät, and took a train to Jyväskylä. Kanerva had a great party, fine gifted people with impressive music and theatre — million thanks! There are far too seldom moments that are just dedicated to being together, and enjoying life. If you have some opportunity, anything, to throw a party, to yourselves, family, friends: grasp it! Posted by Picasa

Author: frans

Professor of Information Studies and Interactive Media, esp. Digital Culture and Game Studies in the Tampere University, Finland.

One thought on “birthdays, parties”

  1. My dear friend,

    kiitokset siitä, että pääsit paikalle! Tiedän miten kiireiset aikataulusi ovat, joten otin sen suurena kunniana.

    Nyt kun katsoin kuvia, tuli elävästi taas mieleen, miten järjettömän onnelliseksi minut teki se, että suuri osa rakkaista ihmisistäni oli samassa paikassa samaan aikaan. Kiitos siitä kuuluu sinulle, samoin kuin kaikille muillekin vieraille (ja tässä yhteydessä en edes mainitse huikeaa lahjaa, joka edelleen vetää minut ihan hiljaiseksi). Erityiskiitos myös tapahtuman dokumentoinnista — ja kuorsaavasta jääkarhusta 🙂

    Kanerva

Comments are closed.