carcassonne easter


carcassonne easter
Originally uploaded by FransBadger.

Carcassonne start into Easter: four different expansion packs and a nice dinner with Johanna and Heikki. I must confess that I prefer a game with a bit simpler rules: two hours of preparation before the game can even start is too much. But it is so nice to have a break and some free time. 🙂

Author: frans

Professor of Information Studies and Interactive Media, esp. Digital Culture and Game Studies in the Tampere University, Finland. Occasional photographer and gardener.

2 thoughts on “carcassonne easter”

  1. Thanks / Kiitoksia 🙂

    (Rahkapiirakat ovat oma taiteenlajinsa; suosittelen kokeilemaan vaikkapa banaanin hautaamista sopivan kokoiseen rahkakakkuviritykseen, voi toimiakin mainiosti, mutta muista leivonnaisen paksuuden lisääntyessä alentaa paistolämpötilaa sekä pidentää paistoaikaa vastaavasti.)

Comments are closed.

%d bloggers like this: