Konferenssiavustajaksi: Narrative Minds and Virtual Worlds

(This is an invitation for our students to enrol as conference assistants.)

Narrative Minds and Virtual Worlds Tampereen yliopistolla 21.-22.5.2013

Narrative Minds and Virtual Worlds -konferenssi tuo yhteen kertomuksen tutkijat kolmelta eri tieteenalalta: kirjallisuudentutkimuksesta, sosiologiasta ja pelitutkimuksesta. Yhdistämällä kaksi monitieteisen kertomuksentutkimuksen uusinta innovaatiota, mielten ja maailmojen teoretisoinnin, konferenssi tutkii mahdollisuuksia yhtenäiseen teorianmuodostukseen ja testaa samalla teorioiden ja menetelmien siirrettävyyttä tieteestä ja kulttuurista toiseen. Pääpuhujina tilaisuudessa ovat Marie-Laure Ryan ja Jarmila Mildorf, ja yhteensä esitelmiä on valittu pitämään 47 puhujaa Euroopasta ja Yhdysvalloista. Lisätietoja konferenssin kotisivuilta

http://www.uta.fi/ltl/en/plural/research/mmk/narrative_minds.html

Järjestelytoimikunta etsii nyt opiskelijoita avustamaan erilaisissa konferenssiin liittyvissä käytännön tehtävissä. Tehtäviin kuuluu infopisteen hoitaminen, puhujien vastaanottaminen ja opastaminen sekä luentosaleissa avustaminen suomeksi ja englanniksi. Avustajien odotetaan olevan käytettävissä molempina konferenssipäivinä. Avustajille järjestetään perehdytystilaisuus ennen konferenssia.

Vastineeksi työstään opiskelijat saavat arvokasta kokemusta kansainvälisen konferenssin järjestelyissä mukana olemisesta, todistuksen työstään sekä palauttamalla n. 2-4 sivun raportin konferenssissa toimimisesta myös 2 opintopisteen suorituksen (informaatiotutkimuksen ja interaktiivisen median tutkinto-ohjelmassa kohtaan ITIA61, aineopintojen muu valinnainen opintojakso).

Lisäksi konferenssista voi saada 2 opintopistettä opintopassiin kuuntelemalla esitelmiä ja laatimalla luentopäiväkirjan. Luentopäiväkirjan ohjeeksi soveltuvat kirjallisuustieteen luentopäiväkirjaohjeet: http://www.uta.fi/ltl/oppiaineet/kirjallisuus/opiskelu/tyoskentelymuodot/luentopaivakirja.html . Päiväkirjassa tulee kuvata ja analysoida vähintään neljän konferenssiesityksen sisältöä, pituus on n. 4-6 sivua (1,5-riviväli, n. 300 sanaa/sivu). Raportti ja päiväkirja palautetaan sisäpostissa: Frans Mäyrä/Pinni B2058.

Ilmoittaudu avustajaksi 30.4. mennessä osoitteeseen narrative.minds@uta.fi. Mainitse viestissä nimesi, pääaineesi/tutkinto-ohjelmasi sekä kielitaitosi.

Author: frans

Professor of Information Studies and Interactive Media, esp. Digital Culture and Game Studies in the Tampere University, Finland. Occasional photographer and gardener.

%d bloggers like this: