Turku: kirja- & tiedemessut

[This week I will be speaking in Turku Science & Book Fair events] Pidän vierailuluennon perjantaina, 4.10. Turun kirjamessujen miniseminaarissa “Pelataanko vai pelätäänkö?” – tapahtuman ohjelman voi ladata täältä ja ilmoittautuminen seminaariin löytyy täältä. Oma otsikkoni on “Kirjasto pelissä? Pelit sekä kirjastot muodonmuutoksessa”. Lisäksi osallistun mielenkiintoiseen paneelikeskusteluun messuilla järjestettävässä Tieteen päivien ohjelmassa, tervetuloa kuulolle myös sinne:

Tietolava pe 4.10. klo 15.00–15.40
Pelit ja tunteet – voiko pelaamalla oppia tunteista ja välittää niitä?
Miten pelaaminen vaikuttaa nuorten aivoihin? Synnyttääkö pelaaminen addiktiota? Kapeutuuko nuori emotionaalisesti ja sosiaalisesti? Paneelikeskustelun johtaa tutkimusprofessori Kiti Müller (Työterveyslaitos), keskustelijoina filosofi Lauri Järvilehto (Filosofian Akatemia), digitaalisen kulttuurin tutkija Johannes Koski (Turun yliopisto) ja professori Frans Mäyrä (Tampereen yliopisto).
Järjestäjät: Tieteellisten seurain valtuuskunta ja Tieteen päivät

Linkki kirjamessujen ohjelmaan: http://turunmessukeskus.fi/messut-ja-tapahtumat/turun-kansainvaliset-kirjamessut/turun-kansainvalisten-kirjamessujen-ja-tiedeme

Author: frans

Professor of Information Studies and Interactive Media, esp. Digital Culture and Game Studies in the Tampere University, Finland. Occasional photographer and gardener.

%d bloggers like this: